Malzemeler:
- 3 adet patates
- 3 diş sarmısak
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 5 çorba kaşığı et suyu
- 1/2 demet maydanoz
- Tuz ve pul biber
Süslemek için:
- Kıyılmış maydanoz,çörek otu ya da ince rendelenmiş havuç
Yapılışı:
- Patatesler haşlandıktan sonra çatalla iyice ezilir ve tüm malzemeler sıcakken katılır,daha sonra minik toplar alınarak avuç içinde yuvarlanır ve istenilen süs malzemesine bulanarak servis tabağına dizilir.Anuş Illa:)
Lara'nın önerisi:
Peynir toplarında ise arzuya göre seçilen peynir çatalla iyice ezilir,içerisine pul biber ya da maydanoz ilave edilir.Ondan da minik toplar elde edilir ve robotta çekilmiş cevize bulanarak servis edilir.:)
0 yorum:
Yorum Gönder