Malzemeler:
- 6 adet marul yaprağı
 - 6 adet limon
 - 250gr. konserve ton balığı
 - 3 tatlı kaşığı limon suyu
 - 2 adet yumurta
 - 3 çorba kaşığı mayonez
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - Tuz
 
Süslemek için:
- 1 adet haşlanmış yumurta
 - 2 çorba kaşığı maydanoz
 
Yapılışı:
- Servis tabağına marulları yerleştirin. 6 limonu ortadan ikiye kesin,içlerini çıkarın.
 - Tonbalığını çatalla ezin,limon suyunu ekleyin,küçük doğranmış 2 yumurta,tuz,karabiber ve mayonezi ekleyin,hepsini karıştırın.
 - Tüm malzemeyi limonların içine doldurun.Maydanozla süsleyip servis yapın.Anuş Illa:
 
Lara'nın önerisi:
- Limonların alt kısımlarını keserseniz,düz durmalarını kolaylıkla sağlarsınız:)
 
0 yorum:
Yorum Gönder