Malzemeler:
- 6 adet marul yaprağı
- 6 adet limon
- 250gr. konserve ton balığı
- 3 tatlı kaşığı limon suyu
- 2 adet yumurta
- 3 çorba kaşığı mayonez
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
Süslemek için:
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 2 çorba kaşığı maydanoz
Yapılışı:
- Servis tabağına marulları yerleştirin. 6 limonu ortadan ikiye kesin,içlerini çıkarın.
- Tonbalığını çatalla ezin,limon suyunu ekleyin,küçük doğranmış 2 yumurta,tuz,karabiber ve mayonezi ekleyin,hepsini karıştırın.
- Tüm malzemeyi limonların içine doldurun.Maydanozla süsleyip servis yapın.Anuş Illa:
Lara'nın önerisi:
- Limonların alt kısımlarını keserseniz,düz durmalarını kolaylıkla sağlarsınız:)
0 yorum:
Yorum Gönder