- 3-4 yaprak milföy hamuru
- 1 kavanoz garnitür
- Mayonez
- 1 yumurta
Yapılışı:
Milföy hamurlarını buzluktan çıkardıktan sonra biraz dinlendirin,daha sonra bir çay bardağının yardımıyla yuvarlak yuvarlak kesin.(1 milföy hamurundan 2 yuvarlak parça çıkıyor). Yağlı fırın kağıdına yanyana dizin.Üzerine fırça yardımıyla yumurta sarısı sürün.Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarıp iyice şişene kadar pişirin.
Diğer taraftan aldığı kadar mayonezle garnitürü karıştırın. Milföyler piştikten sonra ortadan ikiye bölün.Ve alt katına harçtan doldurun ve diğer parçasını kapak gibi üzerine yerleştirin.Servis tabağına alın.Afiyet olsun.Anuş ılla:)
Lara'nın önerisi:
Aynı gün içinde tüketiniz,aksi takdirde milföyler kaldıkça sertleşir.
0 yorum:
Yorum Gönder