- 1 kutu haşlanmış meksika fasulyesi
- 1/2 demet taze yeşil soğan
- 100 gr. kornişon turşu
- 1 kutu konserve mısır
- 2-3 adet közlenmiş kırmızı biber(arzuya göre)
- 10 adet çiçek çiçek ayrılmış haşlanmış karnabahar
Sos:
- 2 limon
- 1/2 su bardağı sıvı yağ
- 1 çorba kaşığı knorr fesleğenli-sarmısaklı salata tozu
Yapılışı:
Turşular minik minik doğranır,ardından karnabahar doğranır.Közlenmiş kırmızı biber küp küp doğranır ve diğer malzemelere ilave edilir.Üzerine mısır,küçük doğranmış yeşil soğan ve konserva meksika fasulyesi ilave edilir. Sosu da hazırlanır bir kapta karıştırılır ve servis tabağına alınır.Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder